Autostrada Dr-Tr, Km.11, Durrës (+355) (0) 69 40 31 499

Shërbime

Stafi yne mikprites eshte gjithmone i gatshem t’ju ofroje asistence teknike per te gjitha problemet e automjetit tuaj. Ofrojme sherbime te pergjithshme si dhe ato specifike per te gjitha llojet e makinave, duke gjetur dhe riparuar defektet e makines suaj.

 

Disa nga sherbimet qe ofrojme jane:

  • Sherbime Motorrike (riparim te defekteve motorrike si dhe revizionimin total te tij)
  • Sherbime Xhenerike (gjetjen dhe zevendesimin e pjeseve te konsumuara me ato te reja ose te perdorura ne gjendje te mire sipas deshires se klientit)
  • Diagnostikim kopjuterik (diagnoze e plote e automjetit me sistemet me bashkekohore per gjetjen e difekteve elektrike ne menyre te sakte. Programim dhe adaptim per nje game te gjere sistemesh elektrike)
  • Sisteme kondicionimi (diagnoze, riparim dhe mbushje me gaz per sistemin e kondicionimit te makines suaj ne menyre qe komoditeti Brenda makines te mos mungoje asnjehere)
  • Shitje pjesesh te reja origjinale dhe te perdorura.

Shërbime periodike

Ne servisin tone ofrohen te gjitha sherbimet periodike per automjetet 4x4 dhe te tjera...
Nderrim vaji dhe filtra ne menyre sistemakite qe automjeti juaj te qendroje gjithmone ne formen e tij me te gatshme [er tju sherbyer ju.
Kontroll I sistemit te frenimit dhe sistemit te drejtimit qe eshte primar duke marre parasysh sigurine tuaj Dhe shume sherbime te tjera specifike te cilat ia shtojne jeten atumjetit tuaj por njekohesisht dhe me te rehatshme transportin me te...

Shërbime mirëmbajtjeje

Procesi I mirembajtjes eshte I domosdoshem per te evituar demtime te renda dhe serioze si ne motor dhe ne kambjo . ne pjeset xhenerike apo elektrike ..
Kontrolli I pergjithshem I nje automjeti sipas nje procesi te detajuaj dhe specific mund ta beje me te lehte gjetjen dhe riparimin e nje difekti qe me kalimin e kohes pasojat do te jene me te renda .
Cdo process mirembajtjeje ne makinen tuaj e behet ne menyre korrekte dhe si rrjedhoje dhe rrezultati eshte I kenaqshem .

Shërbime riparimi

Gjetja e sakte e defekteve dhe riparimi I tyre ne menyren e duhur ia shton jeten automjetit tuaj.
Me nje staf te kualifikuar te gatshem per tju sherbyer ne cdo ore dhe dite te javes gjetja dhe riparimi I defekteve ne mjetin tuaj do te jete I menjehershem.
Riparimi dhe testimi I cdo sherbimi te kryer ne makinen tuaj behet ne menyren me bashkekohore dhe me aparaturat me te sofistikuara qe disponojme , ne menyre qe cdo sherbim te kryhet me saktesi dhe jetegjatesi .